Bröllopet

Tack

I flera veckor har jag tänkt att jag ska beställa tackkort att skicka till alla de som på något vis uppvaktade oss i samband med vår vigsel. När jag äntligen hann sätta mig ner med det gick det inte att beställa på den hemsida jag valt för detta ändamål – tekniskt fel. Irriterande. Jag får ta tag i det där snarast. Sen slog det mig att man kanske skulle ta och lägga in en annons i GP också? För att inte tala om att jag skulle vilja framkalla bilder som vi fått från olika håll och sätta in i ett album. Ja, och sen vill jag dessutom beställa en förstoring och sätta upp någonstans. Gärna i någon snygg ram givetvis.

Mums.

Tiden räcker inte till för mig! Efter jobbet lagas det mat, vi fixar med matlådor, duschar, leker med Isac och sysslar med nattningsbestyr. På helgerna är det oftast fullt upp. Livet rullar på helt enkelt.

Idag efter middagen tog jag med mig Isac ut på en liten promenad. Ljuset var så härligt och man riktigt kände att våren är på intågande. Jag såg snödroppar, krokusar och knoppar på en hel del buskar.

2 Comments

  1. Ohh, vårblommor. Underbart! Håller med om tiden. För kort. Då jobbar jag ändå natt o har ,1-2 heldagar med,lilleman i veckan. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *