Uncategorized

Svarta Oliver

Nyss hemkommen efter att ha ätit på Svarta Oliver. Har firat Angelica tillsammans med sju andra glada individer! Riktigt mysigt och även en riktig energiboost för mig. Jag åt Moussakan, som var minst sagt mättsam. Älskar medelhavsmat.

Vad har mer hänt de senaste dagarna? Igår åkte vi ner till Lund över dagen för att fira Madeleines studentdag. Åkte riktigt flott i en V50. Tyst och bekväm var den. Vill ha ny bil, ja tack! Hur mycket jag än älskar vår 855 så…. finns det inget som slår känslan av en nyare bil! Jag vill dock ha Volvo även nästa gång det är dags för bil. Är sugen på en V70.
I Lund var det fullt med människor. Träffade människor som jag inte träffar så ofta vilket var riktigt roligt, bland annat mina kusiner som jag haft så mycket skoj med under min uppväxt, och jag kom hem med massvis med bebiskläder, choklad och annat. Bra måndag helt enkelt.
Nu väntar jag med spänning på min skatteåterbäring. Skatteverket har redan betalat ut pengarna så det är banken som håller på dem. Kom igen nu SEB!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge