Uncategorized

Sug efter shopping

Jag vet inte vad som har hänt. Jag har helt plötsligt fått ett enormt sug efter nya kläder, skor och accessoarer. Det är det enda jag vill ha, det enda jag kan tänka på!

Tänker jag efter så tror jag att jag vet vad i mitt sug bottnar. Jag vill förnya mig! Har hamnat i en liten svacka. Tycker att det mesta känns tråkigt. Trött på att att leva samma gamla vanliga trista liv. Jag har inget att klaga på egentligen. Det är bara sådan jag är. Måste ha omväxling, annars blir jag deppig.

Det är mycket jag vill ha. Skor, skjortor, kavajer, väska, skinnjacka. Det här med skinnjackan löste jag redan idag när jag tittade in i klädkammaren. Sa till Mikael att jag så gärna ville ha en skinnjacka till våren. Bestämde mig sedan för att undersöka vilka jackor jag inte hade slängt i samband med flytten. Trippar bort till klädkammaren, öppnar dörren, tänder ljuset och…. Voilá! Vad hänger där om inte en supersnygg skinnjacka som jag ärvt från min morfar!

2 Comments

  1. Åh, jag har också ett jättesug. Fann flera plagg när jag var inne på H&M i 15 min i fredagskväll när jag väntade på Ida. Men jag har precis räknat på vad jag har över efter räkningarna och det blir ingen shopping för mig den här månaden heller. Vet inte hur jag ska stå ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *