Uncategorized

Streetrace

Igår var det premiär för en sak för min del. Jag såg ett Streetrace! Det var sjukt häftigt faktiskt. Först var det tänkt att hållas i ett visst industriområde, men då polisen hade fått nys om det och cirkulerade, valde dem att flytta racet. Så då körde alla bilar efter dit i en lång karavan.

Jag hade en föreställning om att det bara skulle vara sportbilar som ställde upp, men det var alltifrån små Nissan till feta sportbilar av märket Honda. Många hade fixat sina bilar på både det ena och andra sättet. Även bland dem som var där och tittade. Har aldrig sett så många snygga bilar på ett och samma ställe förut. Snygga fälgar, pimpade lampor, tonade rutor och vingar. Och för att inte tala om alla snygga lackeringar! Vår bil såg lite pinsam ut i det sällskapet! Jag och Mikael blev sugna på att pimpa vår bil. Jag tänker mig midnattsblå metallic, glänsande fälgar, tonade rutor och nya baklampor. Jag tänker för mycket!

Hur som helst, jag önskar jag hade hunnit hämta kameran igår innan vi åkte till Streetracet. Men tid fanns inte, då vi innan var i Floda och åt pizza. Får ta med den nästa gång!

Ett annat streetrace!

Bildkälla: www.f1rejects.com

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *