Uncategorized

Stenungsbaden

Jag har som bekant nyligen varit iväg på konferensStenungsbaden. Det var otroligt roligt. God mat, god dryck, härliga kollegor och kort sagt ett jäkla drag!

Det började med att vi alla rullade iväg per buss. Runt halv ett var vi framme i Stenungsund. Läget var imponerande och standarden på anläggningen var hög. Fräscht och luftigt. Underbar utsikt. Vi inledde med att äta lunch, och jag fick börja med att bekanta mig med min nya grupp.

Efter lunchen var det dags att använda hjärnan lite. Vi gick igenom visioner i grupper och redovisade sedan vad vi kommit fram till för dem andra i teamet.

När klockan äntligen slog fem var det dags att gå upp till hotellrummet för att göra sig iordning inför julbordet. Jag och Isabelle, som delade rum, ägnade en stund åt att imponerat beundra hotellrummet. Stort fönster, fräscha möbler, platt-tv på väggen. Det var hög standard på rummet helt enkelt.

När vi hade sminkat oss, plattat håret och sprayat parfym på våra kroppar kom Helena över till vårt hotellrum och vi började värma upp. Vi tog varsin Rom&Cola och snackade lite skit. När drinken var urdrucken tog vi med oss våra tandborstglas (!) och gick upp till Cherin och Sara för lite seriös förfest! Där var det redan fullt ös! Man kan nog säga att vi alla var lite lulliga när vi kom ner till julbordet tio minuter för sent! Maten var jättegod och det bjöds på vin eller öl.


När maten var uppäten ocn vi var ännu mer lulliga var det dags för mer fest hos Cherin och Sara. Sedan var det fullt ös medvetslös som gällde. Vi drack drinkar, sprang mellan hotellbaren och hotellrummet, tog massor med kort, dansade och hade roligt…


… Lika kul var det inte när man vaknade dagen efter efter alldeles för lite sömn och alldeles för mycket sprit. Men det var bara att pallra sig upp och svälja en alvedon. Vi hade mer konferens på schemat. En liten tröst var att man var långt ifrån ensam om att vara bakfull!

När klockan slog ett rullade bussarna åter igen, denna gången hem till Göteborg. Resten av lördagen gick i sömnens tecken.

Tack alla telianer för en grymt kul fredag och lördag i Stenungsund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *