Uncategorized

Spam – nej tack

Helt plötsligt har någon spamrobot fått för sig att anfalla mig! Har inte haft det problemet på flera år…. Så jag ska testa att granska kommentarerna, de få jag får (känn vinken!), innan publicering. För massa spam och virus vill jag inte veta av.

Har för övrigt blivit med iPhone nu, and i love it. Så många fräcka applikationer. Har fastnat för diverse olika receptbanker, man kan spela flöjt och facebooka i sängen. Ascoolt. Nu är jag fröken Apple; iMac, iPod och iPhone.

4 Comments

  1. Hihi, jag försöker fa Lars att köpa en iMac Air till mig bara för att jag kommer att vara sa duktig och föda barn igen 😛

    /Annika

  2. Ah spammkommentarer är så himla irriterande! Vissa dagar får jag massa helt slumpmässiga kommentarer, så himla onödigt och tråkigt.

    Och grattis till iPhonen! Andreas har också en sådan, han köpte den för 1½ år sedan typ, men jag älskar den. Ska kika nästa gång vad han har för applikationer och se om det är några jag kan rekommendera till dig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *