Uncategorized

Sötsug och endorfinpåslag

 

Imorse trotsade jag regnet, tog på mig mitt regnställ, och gav mig ut. Rastlös till tusen, och jag har rört på mig alldeles för lite under semestern. Jag har dessutom fått ett enormt sockerbehov, varje kväll går jag i skåpen efter sötsaker. Inte okej!

Idag började jag med en power walk, men efter tjugo minuter kände jag för att prova att springa, så jag körde intervallträning hela vägen hem. Jag har alltid hatat att springa, men intervaller passade mig väldigt bra. Jag fick upp ett bra flås, och avslutade träningspasset med lite styrketräning hemma. Kände efter mitt pass att jag mår väldigt bra. Jag får börja träna mer, det blir ett skönt påslag av endorfiner i kroppen, och man rensar tankarna väldigt bra 😀

One comment

  1. Intervallträning är kanon! Kommer du igång bra med intervallträning, kommer du få ordning på löpsteget senare???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge