Isac

Söndagsbus

Fullspäckad dag idag. Inte konstigt att man är lite trött i huvudet.

Dagen började med mycket bus här hemma. Antingen så ska det rivas ur kläder ur lådor, rivas i tidningar eller öppnas och stängas dörrar. Om och om igen. Om mamma är med och leker så är det väldigt roligt att ge och få tillbaka saker. Så kan vi sitta hur länge som helst. Att stoppa i saker i lådor är också väldigt roligt just nu. Häromdagen hittade jag en leksak i Isacs klädlåda. Jag skrattade gott vid den upptäckten.

Idag var det även dags för Alvin att ha sitt ettårs-kalas. Många barn var det där som busade, och vi föräldrar kalasade på supergod pastasallad och marängtårta. Louise hade blandat i mango i sin pastasallad och det ska jag absolut också göra om jag någon gång får för mig att göra en sallad. Väldigt fräscht.

Efter kalaset åkte vi raka vägen till Italienska klubben för att träffa några av Mikaels släktingar och äta en bit mat. Som vanligt blev det antipasti först. Jag valde sedan lasagne. Efter maten lyxade vi till det och delade på en tiramisu, jag och Mikael. Mätta som vi var orkade vi inte äta varsin. En av mina favoritdesserter förresten, tiramisu. Älskar smaken av kaffe och likör i kombination av den krämiga konsistensen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge