Foto och Grafisk design

Söndag och sjukstuga

Jag är helt slut idag! En kombination av en innehållsrik helg och morgonpigg bebis. Nej Oliver, det är inte morgon klockan halv fem. Jag slumrade faktiskt till i soffan när båda barnen sov förut. Det hör inte till vanligheterna kan jag säga, sist det hände var när jag sjuk i höstas.

Ritar lite i Illustrator. Det ska börjas i tid?!

Isac brukar ju numera inte sova middag, men han vaknade imorse och kändes allmänt ur form. Ville inte äta frukost, och sa att han hade ont i magen. Det gick dock över, och han fick i sig lite mat. Sen ville han gärna gå ut och leka medan pappa åkte iväg och agerade flytthjälp. Men efter en kvart ute i solen ville han in igen, och då förstod jag att han var dålig. Han var alldeles kokhet plötsligt, och somnade i min famn i soffan. Sov i flera timmar, stackaren. Men när vi skulle äta middag var han både hungrig och med sin normala kroppstemperatur. Hoppas att det inte blir mer än så!

Jag satte mig framför datorn och skulle leka lite med ritplattan och Illustrator. Isac var dock snabbt där och kapade min dator. Gulle! Jag håller på och klurar lite på om jag ska fixa mig en logga och grafisk profil för bloggen. Blev väldigt inspirerad av gårdagens föreläsning om bloggande!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *