Uncategorized

Socialt experiment

Ja, men det är lite så jag jobbar. Eller idag åtminstone. Någon gick hemifrån utan sin mobiltelefon imorse. Snurrigt deluxe!

Första tanken: Hinner jag hem och hämta den? Nej, det gör jag verkligen inte… Andra tanken: Åh shit, hur ska jag göra nu? Tredje tanken: Nä, men jag får klara mig! Fjärde tanken: Åh neeeej, hur ska jag kunna lyssna på musik på tåget?! Men hörrni, det gick finfint, och det var nästan lite skönt att inte ha mobilen med sig idag. Inte kolla igenom alla sociala medier flera gånger, inte läsa mejlen. När jag kom till jobbet ringde jag maken från jobbet och sa att han fick mejla jobbmejlen om han ville något. Jag ringde även till förskolan och sa att jag glömt min telefon men att de kunde ringa Mikael först om det var något. De brukar ringa mig först nämligen. Nyttig lärdom detta, tänk att vi för bara 20 år sen alltid hade det såhär!

Idag kände jag för att titta lite på bokrean efter jobbet, så jag mejlade Mikael och bad dem möta upp mig i Lerum 😉 Vi köpte lite böcker på rean samt lite strumpor till Isac och en topp till mig på Kappahl. Vi valde sedan att köpa med oss mat från ett ställe som säljer asiatisk mat, de har rätter från både Thailand och Laos. Vi bad om att få köpa extra ris, och även ett gäng lyckokakor. Kul, vi fick gulliga och roliga budskap. Mysigt med lite onsdagslyx faktiskt, kände att vi ville ha det idag!

 

image

Den längst upp fick Mikael, och den längst ner till vänster fick jag! Jag åt dock inte kakan, har inte ätit något sött eller liknande på över två veckor och tänkte hålla det i alla fall några dagar till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge