Uncategorized

Snuvad på konfekten!

Någon som hört ordet Snefylla förut? Att säga att jag fick mig en igår är inte att överdriva. Hjälp. Kom inte ens så långt som in på Valand. Uppklädd i nya fodralet, perfekt frisyr, massor med härliga vänner med mig. Vad var det som gick snett då?! För lite vatten och mat samt för mycket sprit på kort tid.

Kvällen började bra. Middag hemma med Per och Bella. Sedan kom resten av gänget. Drink efter drink slank ner. Tog massor med fyllebilder, en del mer sjuka än andra! Det var när vi gick på tåget som det slog. Jag var knappt nåbar. Ramlade när jag skulle ställa mig upp. Mike och Bella eskorterade mig. Tjatade på mig att jag skulle stoppa fingrarna i halsen. Jag vägrade! Men spydde ändå. Två gånger. En gång i spårvagnskuren på Drottningtorget. Den andra gången blev i en påse på tåget hem.

Lite ledsamt att jag inte kom ut. Vi var verkligen laddade för det och jag var supernygg! Som tur är så är det snart Valborg, och då mina vänner, ska jag minsan ta mig hela vägen in på nattklubben! Dock så blir det lugnare med spriten på onsdag! Och förhoppningsvis är det ingen som kan med att fylla mig heller! (vilket vissa lyckades bra med igår!)

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *