Uncategorized

Snö blev till tö

Idag vaknade vi till ett ymnigt snöande. Klockan nio slog båda barnen upp sina blå. Helt otroligt, och precis som i Triss-reklamen – plötsligt händer det! På eftermiddagen började snön att töa bort igen, men innan dess hann jag och Isac gå till Ica. Isac tjatade sig blå om att få följa med, och det gick över förväntan. Han höll min hand hela vägen. Dubbelvagnen gillade inte blötsnö, och det gör nog inte sulkyn heller. Väl på Ica köpte jag en pulka som transporterade hem både Isac och maten.

Att barnen sov så länge imorse passade verkligen hur bra som helst. Igår kväll var jag nämligen iväg på glöggmingel. Fick skjuts in till stan av min braiga svärfar. Kvällen var hur kul som helst, vissa människor är så underbart roliga, och oftast utan att veta om det själva. Det tog verkligen emot att vara förnuftig och åka hem med tåget som gick kvart över tio.

Mmm, glögg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *