Isac Oliver Uncategorized

Snart ska vi simma

Idag hämtade killarnas farmor och farfar dem på förskolan, för att jag och maken skulle få rensat i vårt förråd. Det visade sig att vi hade turbon inkopplad, för på en och en halv timme fick vi dels rensat ur halva förrådet, och organiserat det vi ska spara. Så jäkla grymt! Och vad mycket fint och kul man hittar, som boken nedan. En av mina favoritböcker som barn, och Isac gillade den också när jag läste den för honom. Om man vänder på boken finns det annan bok om samma syskonpar, fiffigt värre 😀

Vad jag dock inte hittade var en hel påse med böcker som jag trodde skulle finnas i mitt förråd. Den måste vara kvar hos mina föräldrar, får leta…. Massa Alfons-böcker bland annat.

 

Mysig bok! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge