Uncategorized

Snart dags för fika

Om en liten liten stund kommer Emma och Amina hit. Emma ska snart ut och se vida världen så vi vill passa på att träffa henne en sista gång innan det bär av. Tjejerna ville dessutom se vår lägenhet, så därför ska vi vara här idag. Jag har fixat och donat både igår och idag inför denna fika så jag hoppas dem blir nöjda. Någonstans inuti mig bor en liten husmor som mer än gärna roar sig med att städa, baka, pyssla och laga mat. När jag orkar vill säga.

Jag kom just på att om jag bara genomlider Janurari och Februari så är den snart här. Våren alltså. Mars månad kan visserligen innehålla både snö och kyla, men ändå! Det är faktiskt en vårmånad!

One comment

  1. Jag läste din blogg om vad du skrev om varen… Antar att jag inte ska berätta om de 7 graderna vi har i Schweiz idag, eller om den klarbla himlen och det milda vädret som gör att man bara gar ut med kofta… 😉

    Kram, kusin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *