Uncategorized

Snart är det helg!

Ska bli underbart, och att jag dessutom har massa skoj inplanerat gör ju inte saken sämre. Imorgon kväll vet jag inte vad som står på schemat, men på lördag ska jag och M laga middag från ett recept hämtat ur en av Jamie Olivers kokböcker. Senare på kvällen bär det av hem till Amina där det vankas förfest och singstar! Målet för kvällen blir indiepop-klubb. På söndagen vet jag inte vad jag ska göra, men jag är sugen på att gå på bio.

Vad har hänt annars på sistone? Jobbat kväll nästan varje dag denna vecka. Igår kväll efter jobbet såg jag en skum skräckis. Överlevde en hel natt med sällskap i en 90-säng! Lite varmt, men ändå trångt och mysigt.

Fick min lönespec idag. Bästa lönen någonsin! Helt grymt. På måndag blir det shoppa av, det kan jag lova! Ska även lägga undan pengar till Amsterdam-resan i sommar.

5 Comments

  1. haj haj idag är det party party! 😀 jag o ulf käkade på persisk restaurang igår 😀 det var gött mos!

    det var inte jag som skrev längst upp :p

    Vi ses! /Amina

  2. Amina: Idag är det feeeeest. Undrar om vi kommer ha någon röst när vi vaknar imorgon?!!!

    Ps. Glöm inte ”paket” hihiihiiiii

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *