Uncategorized

Slump?

I don´t think so.

Jag tillbringar mycket tid med att spana in olika bloggar som jag hittar på andra bloggande vänners sidor. Många av dem är modebloggar. Många av dem är dessutom mer eller mindre kända, skrivna av tjejer mellan 16 och 20 och mycket välbesökta.

I väldigt många av dessa bloggar läggs det dagligen upp inlägg med dyra och trendiga produkter. Mestadels kläder, skor och skönthetsprodukter. Hur har så många unga tjejer råd med alla dessa exklusiva varor, och hur kan alla dessa bloggar ha blivit så otroligt kända? I mångt och mycket ser dem alla likadana ut. Oftast är dem inte ens särskilt välskrivna eller roliga att läsa. Jag har en teori.

Det måste vara så att dem får betalt! Jag tror att dem får betalt för att skriva om produkterna. Antingen det, eller så får dem prylarna skickade till sig. Jag tror också att dem som skickar varorna till alla dessa unga tjejer gör mycket för att ”promota” dessa bloggar så att allt fler läsare ska hitta till bloggarna.

Business. Det handlar alltså om att sälja varor. Mina damer och herrar, med ny teknik och nya trender kommer nya sätt att marknadsföra varor på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *