Uncategorized

Skärpning Liselotte!

Jag har just rusat runt här som en galning i ett tappert försök att få mitt hem att se åtminstone en smula mysigt ut! Samtidigt som jag lagar mat och försöker tänka ut vad f-n jag ska ha på mig. Jag har ont i magen också. Orsak: Jag är nervös. En viss person ska komma hit om några timmar och vi ska titta på film. Fjärilarna bara virvlar! Hjälp.

Har haft utbildning i Stadsnät, Fiberlan och Bredbandstelefoni idag. Imorgon ska vi ”göra praktik”. Det kommer inte gå bra! Det är hur svårt som helst med alla olika avtal och olika program. Men på nåt sätt löser det sig alltid.

Jag ska åka till Amsterdam i sommar. På nån sorts tolvtimmars maraton-fest med 40.000 pers. Dresscoden är svart, vilket innebär att man inte kommer in om man inte är helt svartklädd. Det kommer vara varmt, så det gäller att tänka ut något bra att ha på sig. Minikjol och bikiniöverdel kanske? Och bekväma skor såklart!

Igår var jag hemma hos Lina, Richard och Glenn. Min lille Glenn! Vi åt mat och drack the, och gosade med Glenn. Han är så go! Han gillar mig och jag gillar honom. En win-win!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *