Uncategorized

Ska sanningen fram

Therese tog så himla många fina foton på mig i torsdags, och jag tänkte visa upp några fler.

Ska sanningen fram är jag otroligt självkritisk, och tycker nästan aldrig att jag blir bra på bild. Just nu tycker jag att jag ser rund ut i ansiktet, och det gillar jag inte. Ja, det är jätteytligt och otroligt fånigt! Jag har nog inte riktigt varit vän med mitt yttre sen 2014, och det är något jag känner att jag borde jobba på. Dels sluta fokusera så mycket på mitt yttre, och även älska mig själv mer. Och är det något jag inte trivs med, ja då får jag nog se till att göra något åt det också. I rimlig skala förstås.

Ja, här öppnade jag upp mig mer än jag gjort på länge. Känns lite läskigt faktiskt 🙂

 

IMG_3698
IMG_3922 IMG_3923

 

Foto: Therese Larsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge