Isac

Sjukstuga och fredagssushi

Sjukstuga idag också. Min stackars lille prins. Vid lunchtid tyckte jag att det väste lite för mycket när han andades samt att han nästintill flåsandades. Sjukvårdsupplysningen tyckte att vi skulle åka in med honom, så det gjorde vi.

Väl på Östras barnakut fick vi bekräftat att han har en luftvägsinfektion, möjligen RS. Men han var inte så dålig att vi skulle känna oro. Han är pigg och ganska glad, och idag har han ätit och druckit som han ska. Lite feber hade han också, så det blev lite alvedon för unge herrn. De sa att infektionen förmodligen är på sin topp nu och vänder imorgon. Det hoppas jag verkligen. Det här inte roligt någonstans. Jag tycker så synd om Isac när han hostar och nyser. En positiv sak i det hela är dock att vi fick lägga honom på vågen, som visade en viktuppgång på nästan 700 gram sedan senaste besöket på BVC. Bra!
Summa kardemumma: Man ska alltid lita på sina instinkter.
Ikväll har vi ätit sushi. Vi hoppas på att Isac kan sova gott om en stund med lite alvedon och bröstmjölk i magen.

One comment

  1. Hoppas lillkillen mår bättre snart och att det går åt rätt håll =) Ja, jag håller verkligen med… har inte handlat till mig själv på länge =P mer än ett par nya jeans *haha* Man kanske borde unna sig själv lite också *haha* Men roligare och billigare oftast att köpa till lilleman =))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *