Uncategorized

Shopping och lakritschoklad

Idag kände vi för att hitta på något, så vi åkte till Alingsås, köpcentret Vimpeln närmare bestämt. Isac behövde nya pyjamasar, så vi begav oss in på Lindex. Väl där blev han toksur på oss av någon anledning och stack iväg. Det visade sig att han var vid provhytterna hela tiden, men jag hann stressa upp mig lite innan jag insåg det. Och Isacs humör var direkt kopplat till lågt blodsocker förstod vi, så det blev lunch direkt efter det.

Jag fyndade  så kallade “dagisvantar” på Stadium outlet till båda barnen med, de på Lindex var slut i Olivers storlek, men de hade en hel massa på outlet-butiken. Slutligen tog vi en sväng in på Ica Maxi, mataffären där vi lär handla för det mesta framöver. Älskar den mataffären, men den är lite farlig med, det slinker lätt med lite allt möjligt i kundvagnen. Och vet ni! De har börjat ta fram julsakerna! Säkert alldeles för tidigt enligt vissa, men jag blir glad när jag ser det!

Nu blir det hemmamys för hela slanten resten av dagen! Jag har köpt finchoklad till mig själv också, ett par bitar av den till kaffet sen, mmm!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge