Trädgård

Semestervecka ett

Semester…

Då är jag inne på semesterdag nummer fem. Har börjat komma in i ett gott semesterlunk nu. Barnen kommer senare i säng, men vaknar också senare på morgonen. Idag går maken på semester, så nu kanske jag hinner med lite avkoppling mellan varven också. Barnen har ömsom varit helt underbara, ömsom testat den stackars mammans tålamod till bristningen. Ja, givetvis är de alltid mina underbara barn, men det är bra påfrestande när det ska brottas, busas och bråkas mellan varven. Allting är dessutom en tävling också. 

Vi har i alla fall hunnit med att vara hemma och pyssla, barnen har lekt med kompisar, vi har varit och hämtat upp bilen som varit inne för ompyssling av stenskottsskadad framruta och vi har också hunnit med en och annan glassfika. Det är väldigt skönt att inte stressa på morgnarna, jag älskar att dricka kaffe i lugn och ro.

 

Chili in the making

I onsdags upplyste Oliver mig om att det växte något på en av plantorna på framsidan. Han var väldigt exalterad, och jag blev glad när jag såg vad han tjoade om. Chilifrukter på chiliplantan! Hur jag kunnat missa dem är en gåta, för jag gick dagen innan och beklagade mig över att varken den eller de två spetspaprikorna bar frukt. Konstigt att jag missat chilifrukterna. Nu är det hur som helst bara paprikorna vi väntar på. Kul med egenodlat.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *