Uncategorized

Segt som kola…

… går det för mig just nu. Jag letar jobb på internet, men hastigheten är inte vad den borde vara. Jag blir förbannad!

Idag fyller min mamma år. Ska åka och äta middag ”hemma” senare idag. Dagarna bara går, men det känns inte som om att jag gör något av värde. Frustrerande. Bosse sitter och suckar i soffan, han räknar matte C. Det går inget vidare att döma utav hans läten! Jag förstår honom, jag svettades mycket när jag läste matematik C!

Just nu leker jag hemmafru. Jag diskar och pysslar. Problemet är bara att jag har räkningar som måste betalas, och dem står jag, och enbart jag betalninsskyldig till!

Vad mer händer? Inte mycket. Fest i helgen. Jag hoppas att jag får ett jobb snart/kommer in på Sälj&Marknadshögskolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *