Uncategorized

Seg i kolan

Jag skulle bara vila lite. 2 timmar senare vaknar jag och känner mig seg i hela kroppen. Oooops, så det kan gå när man festat dagen innan och inte sovit så många timmar som man borde.

Vi hamnade hur som helst på Nivå. För det fick vi betala totalt 160 kronor. 160! När blev det så dyrt att gå ut? Sist jag var där kostade det 120 totalt. Nåja. Innan det var vi en sväng i slottskogen för lite grillning och intag av diverse drycker. Eftersom engångsgrillen ballade ur och helt plötsligt slutade fungera kom vi inte längre än att vi fick ett grillspett var. Så vi bestämde oss för att packa ner spetten, dricka lite till, och sedan gå hem till kusin vitamin för att göra klart spetten i ugnen.

Hemma hos Linda åt vi klart, drack rosévin och mousserande vin, och jag hann även klämma i mig två drinkar. Vi hann också konstatera att man som tjej är långt ifrån ensam med många av sina funderingar och det känns gott!

Helt plötsligt var klockan mycket så vi fick skynda in till stan, och där hamnade vi som sagt på Nivå. Vi dansade den mesta av tiden, och pratade med diverse olika karaktärer av manligt kön. Sedan fick jag bråttom för att hinna med tåget. Fick kämpa för att inte somna på tåget hem, nickade till ett par gånger.

Idag pratade jag lite med kussen, och fick reda på att det var någon som hade frågat vart jag tog vägen igår efter att jag hade gått. Kul att man gjort intryck!

Nu: Middag. Det blir tacokyckling, Andreas favorit!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *