Uncategorized

Sammanfattning av 2008

Jag vill sammanfatta året som gått, men… Det har inte hänt så mycket som är värt att sammanfatta. 2008 är snarare året som inte gick riktigt som jag ville. Jag ville ha nytt jobb och det var nära, men nära skjuter ingen hare. Jag ville ta körkort och det gick inte heller, då mina nerver gör att det tar lite längre tid. Men skam den som ger sig! Jag har varit deppig i perioder och jätteglad i perioder. Finanskrisen har gjort det lite mindre drägligt att leva. Och så vidare. Men jag gör ett litet försök att sammanfatta ändå!

2008 års:

Bästa köp: Min iMac. Älskar den. Eller kanske kameran? Svårt val.
Bästa dag: Någon av dagarna i Lignano.
Prestation: Varje dag på jobbet är en prestation. På gott och ont.
Underbaraste varelse: Maysan.
Bakslag: När jag kuggade uppkörningen. Sådär, då har jag erkänt det också! Pinsamt.
Saknad: Behöver jag väl inte skriva? Kommer alltid vara som det är.
Tuffaste upplevelse: Halkkörningen.
Tack: Går till Mikael som gör att jag känner mig trygg.
Kärlek: Min och Mikaels familjer ställer alltid upp för oss, och det värmer.

Lignano

GOTT NYTT ÅR!

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *