Andra graviditeten Isac

Salami och förvärkar

Igår var vi på Italienska klubben och åt, Mikaels faster hade fyllt år. Det var supertrevligt. Isac gillar nästan inget kött, men salami och skinka – det älskar han! Och ost. Han vräkte i sig salami och parmesanost. Själv fick jag endast titta längtansfullt på det kallskurna. Gissa om jag ska ta igen det i sommar?

Antipasti! Stör mig på den nedskalade bildkvaliteten som det blir när jag mobilbloggar bilder.
I flera dagar nu har jag haft förvärkar som verkligen gjort ont. Det känns som molande mensvärk som även sprider sig till höfterna. Det börjar allt hända grejer i kroppen nu. Vilket känns både läskigt och spännande. Jag känner ingen rädsla inför förlossningen, men jag har ingen aning om hur jag känner inför smärtlindring, eller ens vilket sjukhus jag vill föda på! Det enda jag vet är att jag vill ha lustgas och  massage.

3 Comments

  1. Jag födde Leo med bara lustgas, vilken upplevelse (och smärta hahaha!) Det var min bästa vän och jag hoppas verkligen att det finns att välja på tills vårat tredje barn 😉

  2. Båda mina har jag bara haft lustgas (tack o lov att dom hade det kvar här) och jag känner att det räckt. Jag tycker ju inte att smärtan är värst utan det är trycket neråt som är svårt att hålla emot som är så otroligt obehagligt. Och då ingen smärtlindring lindrar trycket neråt har det räckt med lustgas. Du kommer fixa det galant. Vad är det för beräknat datum? Har helt tappat bort det 😉 ska bli så spännande att följa er denna gång också 🙂 kom just på att jag aldrig skrev någon förlossningsberättelse. Borde jag nog göra för min egen skull. Får gå tillbaka o läsa papprena 🙂 Kram och trevlig helg //Fialotta

  3. oh vad spännande när de börjar närma sig! Längtar efter fler bebisar i vår lilla fl grupp =) Himla skönt att känna sig så avslappnad inför förlossningen också! Känns så främmande för mig, men de gör ju verkligen förutsättningarna mycket bättre. De kommer säkert gå hur bra som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *