Uncategorized

Så var det ju det här med Facebook

Har ni tänkt på en sak? Det här med Facebook. Vilket fenomen det har blivit! Vilken grej. 

På Facebook har man samlat sina gamla ex, sina gamla ligg, sina gamla klasskamrater, sina gamla hatobjekt. Alla dem man aldrig trodde man skulle prata med igen. Dem man ignorerar om man ser på stan. 
Är det månde så att Facebook bara är till för det egna självförtroendet? Den egna bekräftelsen? Det är ju där vi lägger upp bilder på oss själva i alla möjliga och omöjliga situationer. Close up-bilder på våra nymejkade nunor. Bilder från fester där vi har roligt. 
Facebook går egentligen ut på att ha flest vänner, snyggast bilder och mest lyckat liv.
Ja. Jag erkänner. Jag hänger jämt på Facebook. Jag lägger också ut bilder på mig själv. Jag är en hemsk människa!

2 Comments

  1. nä faktiskt inte så illa som man kunde tro, jag är en av de få som får bättre fylla på sprit/drinkar och inte blir så bakis på det, vin är inget bra alternativ till fest för mig har jag lärt mig ;)slinker ner alltför det ort hehe. men har legat länge å dragit mig för det känner att det var liv å röra igår 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *