Funderingar

Så tänkte jag överleva januari

Januaridepp

Januari har aldrig varit min favoritmånad. Nu under pandemin känns denna årets första månad ännu segare och tristare. Det händer inte mycket just nu, än är det väldigt mörkt ute både morgon och kväll, och det är alldeles för tidigt att få vårkänslor. Men jag vill ogärna fastna i en massa negativa tankar, så jag tänkte försöka peppa mig själv genom att fundera över och planera in saker att se fram emot.

 

Min lista över saker att längta efter

  • Årets första kaffe ute i solen. Så snart solen visar sig och jag är ledig, då är det jag som brygger en kanna kaffe och sätter mig ute i solen.
  • Köpa vårblommor till altanen, samt städa och göra altanen vårfin. 
  • De första vårblommorna.
  • Årets Pokémonevent, som går av stapeln i februari. Om vädret tillåter tänker jag mig en halvdag i Alingsås, med lunch, fika och kanske till och med lite shopping för att bryta av spelandet.
  • Att åka till pappa/morfar, shoppa och ha lördagsmys, med gott tilltugg och bubbel i glaset.
  • Årets första grillmiddag.
  • Gå Gotaleden och spana efter blåsippor.

 

Denna fick jag syn på förra året, precis i slutet på blåsippesäsongen.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *