Uncategorized

Så mycket kärlek

Idag fick vi se vår lilla bebis. Vi var på ultraljud. Mitt hjärta svämmar över bara jag tänker på det! Vi fick se lilla hjärtat slå, små armar och ben, ett litet huvud och käkpartiet. Bebisen sprattlade så fint och sen sög den på tummen. Det var en otroligt stor upplevelse och jag blir lycklig bara jag tänker på det.

Över till mer banala saker. Fick hem mammajeansen. Ena paret passade perfekt. De andra jeansen var för stora! Främst runt låren. Mikael tycker jag ska behålla dem, han menar att jag ska sluta vara så ytlig och inse att jag är gravid. Han tyckte de satt jättefint. Gulligt av honom men jag är lite ytlig. Fast jag kanske behåller jeansen ändå, orkar nog inte byta. Det är ett sådant företag.

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *