Uncategorized

Så det kan gå!

Igår var det fredag och då är det ofta, på äkta Svensson-manéer, fredagsmys! Vi gör oss redo för ett liv med många sådana fredagar, hehe.

Just denna veckans fredag bjöd på varma mackor, och sedan en film och lite gott. Det var bara det att både jag och Mikael råkade hamna i liggande position i varsin soffa efter ungefär halva filmen. Någon som kan gissa hur det hela slutade? Japp, vi slumrade båda till. Som tur är har vi bägge sett den filmen, men ändå. Dråpligt!

Detta insomnande resulterade i att jag vaknade kvart över sju imorse, pigg som en lärka. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig en lördagsmorgon. Men för att se det ur en positiv synvinkel, nu har jag hela dagen framför mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge