Funderingar

Rynkor, eller…..?

Pinchos och vin

Tidigare i veckan överraskade vi barnen med ett besök på Pinchos. De blev väldigt glada över denna överraskning, så det var lyckat. Massor med gott åt vi, och hade det jättemysigt. Kul att göra något en vardag, de är ju annars rätt trista de där vardagarna.

Innan vi åt på Pinchos, så passade jag på att smita in på Systembolaget för att köpa vin. Gjorde mig redo för att betala, och noterade att kassören tittade noga på mig, innan hon bad mig att visa legitimation. Sagt och gjort, jag halade fram körkortet. Oj, vad hon hajade till. Sekunden efter fick jag ett grattis till att vara så välbevarad, varpå jag log och sa att ”de brukar säga det”. Det är inte första gången jag hör det, precis. När jag log, och mina skrattrynkor trädde fram, såg man dock att jag hade lite mer levnadserfarenhet tyckte hon. Varpå jag frågade om hon syftade på mina rynkor 😉 

Lite sjukt ändå, att visa legitimation på systemet när man snart är medelålders! Men som alla säger, kanske är något att känna sig nöjd med trots allt?

 

Jag, förra veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *