Uncategorized

Rocka sockorna och mitt vardagsrum

Idag visade jag och barnen att vi alla är olika genom att, som så många andra, bära olika sockor på fötterna. Isac hakade på direkt.

Idag har jag gjort livet tufft för mina barn också. Med ett tålamod som stundtals varit nere vid fotknölarna kan det lätt bli så. Man kan inte alltid ha en ängels tålamod. Detta visade sig bland annat genom att jag fick nog på alla leksaker som dräller i lägenheten. Mina barn har alldeles för mycket saker, samt att de har en förmåga att dra fram gamla bebisleksaker som jag lagt undan, för att inte tala om burkar ur köksskåp och annat. Så idag hade jag som regel att nästan alla saker fick stanna i barnens rum, och så får det vara kaos där inne istället. Får väl se hur länge det håller!

Vi hade även besök av min kusin med man och barn en stund på kvällen. Mikael har hjälpt mitt ena kusinbarn med hjälp vid köp av dator, och vi gav även bort ett tangentbord till honom.

Nu ska jag sätta mig och pilla lite med min hemsida och portfolio. Barnen sover och min man är iväg och träffar kompisar. Då kan man sitta med lite kreativt jobb istället!

IMG_1537

 IMG_1536

Jag har återtagit mitt vardagsrum, känns skönt!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge