Reima testpatrull Samarbete Uncategorized

Reima testpatrull – Vilddjurstämjaren

Då är det dags att presentera det sista testet i vårt uppdrag för Reimas testpatrull! Vi har fått hem kläderna för att testa, och har som ni säkert sett i tidigare tester lekt i både regn och sandlåda.

Den här gången var det dags att leka vilddjurstämjare. Mina barn tog det ett steg längre, och ville vara själva djuren! Isac särskilt, som lekte lejon och sprang fram genom skogen här precis bakom vårt hus 😀 Han var även vilddjurstämjare på cykel, och spanade efter djur. Oliver skulle vara ett vildsvin tyckte Isac, men det gick Oliver inte med på. Han ville vara ett lejon som sin bror 😉

 

IMG_2315_reimaskog IMG_2316_reimaskog

 

Isacs jacka är en väldigt bra jacka att leka i, framförallt eftersom det går att reglera ärmarna. Det kommer in minimalt med luft samtidigt som de är inte är för långa. Även om den  på Isac nog är på gränsen till för stor, så funkar den bra att leka i. Den håller värmen bra, men han har aldrig känts svettig i den. Nu när det varit runt 13 grader ute har han velat ta av sig sin jacka då han  är väldigt varm av sig. Han har den på sig på morgonen när vi går till förskolan, och har aldrig frusit i den. Jag är positivt överraskad av Isacs jacka, och kommer i framtiden att ha jackor av denna typ som en ärlig konkurrent till en skaljacka!

 

 

IMG_2341_reimaskog IMG_2368_reimaskog IMG_2332_reimaskog

 

Jag tycker att kläderna varit grymma hela vägen, och att de funkar super att leka i. De sitter bra vid hals och armar, går att justera utefter barnets kroppsbyggnad, och tar in minimalt med luft. De är lätta att få rena, och i många fall har smutsen inte ens satt sig på plagget. Som vanligt har Reima imponerat med sina smarta reflexer och detaljer överlag. Det finns till exempel reflexer utplacerade till och med på överdragsbyxorna!  Olivers skaljacka är hittills den skaljacka vi haft hemma  som suttit bäst runt halsen. Mössan tyckte Oliver var för varm att ha på sig, det var ungefär 10 grader ute när vi utförde testet.

Tack Reima, för att vi fick möjligheten att vara med i testpatrullen den här våren! Det är vi väldigt glada över.

Här hittar du alla plaggen, samt mina tidigare tester:

 

Jackor.

Byxor.

Hattar.

Mina tidigare tester. 

 
Testpatrol_logo

 

I samarbete med Reima.

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *