Reima testpatrull Samarbete

Reima testpatrull – Regnvädershjälten

Nu i veckan var det dags att fortsätta testandet av de fina kläderna från Reima. Barnen är ju med i Reimas testpatrull, och har fått hem kläderna för att testa.

Testandet gick denna gång ut på att se vad kläderna går för i regn. Vi var ute en dag med typiskt aprilväder. Ideliga skurar där det kom stora mängder vatten. Perfekt testarväder med andra ord. Bad barnen hoppa och dansa för allt vad de hade i den största vattenpöl vi kunde hitta, och de tittade först på mig som jag inte var riktigt klok 😉 Va, får vi göra det mamma?! Japp, mina barn!

Isac och Oliver dansade, hoppade och sprang i alla vattenpölar de kunde hitta!

 

IMG_2441_regnreima

IMG_2447_regnreima

 

Olivers Skaljacka var jag helt säker på skulle hålla honom torr och varm, med sina vattenpelare på 15000. Men Isacs Softshell-jacka gjorde mig positivt överraskad. Även den stängde vätan ute, trots att den inte hade lika stort antal vattenpelare.

Isacs Softshell-jacka.

Olivers Skaljacka.

 

IMG_2465_regnreima

 

Även byxorna skötte sig bra, Oliver satt en bra stund i en vattenpöl, och var helt torr när vi kom in. Isac ville inte sitta i vattenpölen, men han satte sig på sin superblöta trampetraktor, och var jätteglad över att ha överdragsbyxor på sig eftersom den var just så blöt. Han var även han torr och go när vi kom in. Olivers byxor blev lite grisiga av lera och smutsigt vatten när vi var ute, men det torkade jag bort med en trasa när vi kom in, och det försvann helt.

Reimas överdragsbyxor.

 

IMG_2523_regnreima

IMG_2516_regnreima

 

 

 

Barnens hattar var något fuktiga när vi kom in, men inget som barnen klagade på. Även hattarna gjorde ett bra jobb! Isac är väldigt kräsen med mössor och kepsar, men denna gillar han! Jag tror att det är för att den är så mjuk och följsam. Den är gjord i Jersey, vilket gör att den känns stretchig. Den har dessutom SPF 40 vilket ju är jättebra.

Reimas olika mössor/hattar.

De tidigare testerna kan du läsa om här.

 

Testpatrol_logo

I samarbete med Reima.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *