Uncategorized

Rådjursstek och mössa

Igår lagade jag en väldigt god middag om jag får säga det själv. Och det får jag ju såklart!

Som ni vet så fick jag en rådjursstek häromdagen. Igår packade vi med oss denna stek, potatis, grädde och vitlök, och åkte hem till Mikaels föräldrar. De har två ugnar vilket helt förenklade tillagningen. Det är som min pappa sa när vi talades vid igår, det går knappt att misslyckas med rådjursstek. Den sköter sig i stort sett själv. Se bara till att ha en köttermometer hemma. Detta var första men absolut inte sista gången som jag lagade rådjursstek. Min potatisgratäng fick också finfina betyg. Skrytigt, jag vet! Men är det något som gör mig glad så är det när andra tycker om min mat. Till efterrätt serverades chokladkaka, men där fuskade vi och köpte färdig. En stund efter middagen gottade vi till det med lite chips och ostbågar. Isac ville gärna sitta i mitt knä, och väl där ville han gärna smaka på ett chips, så det fick han. Och vad hände? Han ville ha mer! Han såg oss när vi sträckte oss efter chips i skålen och gjorde likadant. Han tyckte att det var väldigt gott med lökchips. Myskillen som mumsar på chips.
Innan middagen igår åkte vi förbi Bomullsfabriken för att spana in rean. Det enda jag kom därifrån med var en mössa från Nova star till Isac. Har jag tappat förmågan att handla till mig själv?! Till mitt försvar får dock sägas att det inte var mycket som föll mig i smaken där igår. Man kan ju inte handla bara för sakens skull. 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge