Inredning

Pulled pork, Nintendo och färgval

Igår var vi bjudna på middag hos Ella&Obbe, Pulled pork hade de gjort. Det var första gången jag smakade, och det var superbt! Jag måste göra det själv, och jag är även sugen på att göra Pulled chicken. Efter maten spelade vi lite Nintendo, och Isac fick testa på att spela. Då var Mikael en stolt far! Jag spelade lite Mega man, ett spel som jag spelade mycket som barn. Men vad jag legat av mig alltså! Helkass var jag. Vi smaskade även på ostbågar, och gissa vem som hittade den skålen? Jo, Oliver. Han är sin mors son kan man säga! Jag älskar ostbågar för den som inte vet.

Det är snart dags att måla vår toalett, men vi är inte riktigt överens om färgen. Jag vill ha vitt, men min man vill inte ha vitt. Han vill ha citrongult, men det vägrar jag! Då föreslog han rosa, och det är jag okej med. Gärna någon pudrig variant i så fall. Eller allra helst någon gråblå variant om vi nu måste ha något med färg. Det är för övrigt världens bästa svärfar/farfar som slitit med att få ner all tapet.

Något sådant kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge