Isac Oliver

Presenter, snökaos och hosta

Presentöppning.

Igår kväll kom vi hem efter två nätter hos barnens mormor och morfar. Min älskade make kom och hämtade oss igår kväll. Det var en liten chansning att försöka ta sig hem igår, eftersom det var snöstorm mer eller mindre, men det gick. Hade det inte gått hade vi såklart stannat kvar en natt allihop.

I onsdags kväll fick vi presenter från London. Jag fick en jättefin blus, barnen fick julkulor från Harrods, samt att Isac fick en Londonbuss. Mikael och Isac fick en gigantisk chokladkartong. Isac fick också en klassisk godisbox köpt på planet. Och som om det inte vore nog – jag har fått ett frisörbesök. Min käre pappis tyckte synd om mig när jag sa att jag inte har råd att fixa håret. Så, nu ska denna mamma bli julfin.

I övrigt har vi det mest tagit lugnt. Vädret har varit helkasst, så det har inte blivit så mycket utomhusvistelse som jag hade önskat. Isac har tittat en del på Pippi på en surfplatta han fick låna. Igår kom hans helgalna morfar hem med en tidig julklapp till Isac, en liten surfplatta. Isac, som kallar alla surfplattor för iPad (de har en iPad på förskolan), har nu en egen! Han har det nu lyxigare än sin mor, som inte ens har en!

Isac med sin alldeles egna “iPad”.

Oliver har slagit rekord i usel nattsömn. Jag vet inte om det beror på förkylningen, eller om det är något annat som spökar. Oavsett så är det jättejobbigt. Han vaknar och skriker, så får man söva om honom. Så var det ungefär en gång i timmen, eller som bäst varann timme natten mellan torsdag och fredag. Inatt har han dock sovit bättre, så det får gärna vända nu. Jag hoppas att det åtminstone ska bli bättre när han lär sig krypa. Han är verkligen på gång vad gäller det. Han var nära på att få till ett krypsteg häromdagen. Apropå förkylning så har både jag och Oliver en hemsk hosta. En sån som river i bröstet för min del. Fattas bara att jag får lunginflammation som topping på allt! Nej tack, tick tack.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *