Andra graviditeten

Preggot fortsätter boa

Man kan säga att jag fortsätter att boa. Jag funderar mer eller mindre varje dag på saker jag vill köpa till hemmet, rensar i skåp och önskar att vi snart ska få tummen ur och lägga nytt golv i köket. Det senaste som hänt i hemmet är att vi möblerat om i köket, det vill säga ställt köksbordet på ett annat vis. Vanemänniska som jag är så känns det lite underligt, men samtidigt väldigt bra. Vi ska prova att ha det så ett par dagar, så jag får växa in i tanken. Eventuellt ska vi få ta över ett matbord av Isacs gulliga farmor och farfar. Ska bara mäta det först och se så att det inte blir för stort. Nya dynor till stolarna blir vårt nästa inköp i så fall, ska bli härligt med lite nytt. Jag lägger upp en bild på hela alltet om det blir så!

Om vi vann något på Bingolotto? Inte ens en fjuttig ny bingolott vann vi. Skräplotter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *