Uncategorized

Preggo

Det bara ploppar upp ultraljudsbilder till höger och vänster på mina favoritbloggar nuförtiden, många av dem fick barn förra året precis som jag, och graviditetsbeskeden haglar även tätt bland mina vänner och bekanta. Babyboom nästa år?

Jäklar vad jag är sugen på en till! Organiserade Isacs gamla kläder igår och kunde inte annat än att sucka förtjust åt alla fina kläder.

En gravid Liselotte i Italien.

7 Comments

  1. Men tokfina du med sötaste magen!
    Håller med,nya magar överallt!
    Jag är då inte riktigt sugen än måste jag säga…Har gärna några år i mellan!KRAM

  2. Visst är det mysigt att titta på dom urväxta kläderna och det kan få en att längta efter en liten nyfödd igen, men det är ju så mkt mer till det än bara små söta kläder. Nej, jag tycker personligen att det ska vara några år emellan inte bara för att man som förälder skall orka/hinna med, utan även för barnens skull. Förstår inte riktigt denna hets med att det ska vara så tätt emellan barnen.

  3. Nej, men det är ju det som gör att jag inte är gravid i skrivande stund ;-). Jag/vi tycker att det känns lagom med 2,5-3 år mellan. Men skulle jag bli gravid så skulle jag inte bli ledsen.

  4. Jag är också dundersugen på en till och håller med om att överallt poppar det upp vänner, bekanta som väntar barn. Vilken fin bild på dig när du var gravid =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge