Uncategorized

Piggare än piggast

Det är söndag. Söndag morgon för att vara exakt. Och, mina kära vänner, håll i hatten! Jag är inte bakfull. Inte det allra minsta eftersom jag inte drack en droppe sprit igår. Däremot lyckades jag somna klockan nio igår kväll. Ooops!

Avtackning i fredags ja. Oerhört generöst och faktiskt en smula vemodigt att lämna företaget. Men det är ju livet, saker kommer och saker går. Been there, done that, som man säger. Hursomhelst, de hade dukat upp med två sorters tårta och kaffe i fredags. Sen höll min ex handledare ett tal för att tacka mig. Efter en stund gick han och hämtade en låda, och ur den började han sedan plocka saker. Jag fick bland annat ett jättefint skönhetsset innehållande

  • En parfym
  • En duschcreme ( givetvis tillhörande parfymen)
  • Ett lipgloss, Lancome Juicy Tubes (som jag älskar!)
  • Ett ”Fransk manikyr”-set
  • En glasfil

Jag fick ett referensbrev också givetvis, jättebra! Många fina ord om mig….. Kommer kännas skumt att inte gå dit på måndag.

Fredagskvällen tillbringade jag hos Lina och Richard. Drack litet the och såg på när de lagade och åt mat. Tittade på bilderna från Halloween, och sen åkte jag hem. Var tvungen att få sömn då jag hade viktiga saker att gå upp till!

Jag var ju på anställningsintervju på lördagsmorgonen. En jättebra och avslappnad intervju, en av mina bästa tror jag. Det jag möjligtvis faller på är min Londonresa, vilken tyvärr råka infalla under utbildningen på det jobbet jag sökt. De började tala om att eventuellt flytta utbildningen, så intresserade av mig tror defintivt att de är. Ska tillbaka dit imorgon för att göra nån sorts test.

Efter intervjun var det jobb som gällde, det var nog det tristaste jag gjort på länge. Efter två var det rush ända fram till fem, så då gick tiden fort i alla fall.

Igår kväll gjorde jag… Ingenting! Skulle bara ”vila lite” och somnade klockan nio. Det var den lördagen det! Fast skönt på ett sätt, jag var ju uppenbarligen i behov av att sova………

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *