Uncategorized

Påskafton 2014

Igår var som jag skrev en fullspäckad dag från början till slut. Inte mig emot – jag älskar för det mesta när det är fullt ös. Igår började morgonen med att jag tog med mig barnen till stora lekplatsen, där vi mötte upp Lorelai med make och barn. Oliver somnade, solen gassade, vi pratade om barnen, teknik, bakning… Så jäkla gött! Det var nästan bara vi på hela lekplatsen också, otroligt skönt.

Eftersom det var så fint väder, och jag ändå skulle göra ett ärende inne i Solkatten, frågade jag Isac om han ville ta en glass. Han tackade såklart inte nej. En glass till Isac, och en kaffe till mamman, dock slutade det hela med att jag fick lämna halva mitt kaffe då Isac blev akut kissnödig. Nåja, det var gott så länge det varade!

Nathalie och Isac vågade klättra högt upp i en klätterställning och var som sig bör mäkta stolta över sig själva. 


Min son som gärna likt sin far gör knasiga miner när man fotar.
Väl hemma hann vi nästan bara precis slänga ihop en snabb lunch och göra oss i ordning, innan det var dags att åka mot Kungälv och ytterligare en bit, på kalas. Det var en av barnens sysslingar på Mikaels sida som fyllde två. Tack vare vädret kunde vi sitta ute och fika. Mysigt med en försmak av sommaren.

Stora fina Isac.

God sockerkaka, väldigt fin dekorerad också.
Far och son, så fina!

Min vackra yngsta son.

Glad unge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *