Uncategorized

Partaj och nytt liv

Igår var jag som bekant på födelsedagspartaj. Det var en väldigt rolig kväll. Ibland kan det vara rätt segt att sitta nykter bland människor som festar har jag fått för mig, men där kan jag till min glädje tänka om. Jag hade jättekul. Pratade minst lika mycket som vanligt! Satt där med min 7up och skrattade, skämtade, tjoade. Ja, som man gör när man är lite på kanelen. Nej, men skämt åsido. Det var en bra kväll. Massor med härliga tjejer, roliga spel och knasiga samtalsämnen.

Jag har upptäckt att jag smilar väldigt mycket när graviditeten kommer på tal. Att man kan vara så stolt och fäst vid någon redan. Det är stort. Några av tjejerna igår hade barn, många var förlovade, på väg att gifta sig, bodde i hus. Det kändes gott att man hade så mycket gemensamt med så många av dem. Jag och älskling är ju på väg in i en helt ny fas. Det kommer troligtvis bli väldigt omvälvande. De som har barn säger det i alla fall. Men det ska bli underbart!

Apropå nytt. Jag har fått en ny kropp! Har varit inne på det lite innan, men upptäckte det desto mer igår. Magen är inte inåtvänd utan putar ut. Brösten är minst en storlek större, om inte mer. Rumpan är större, höfterna bredare. Och nu säger Mikael att jag börjar bli rundare i ansiktet.

Idag är det Alla hjärtans dag, och vi ska fira. Klyschigt eller ej, jag tycker att man gör den här dagen till precis vad man vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *