Uncategorized

Parasitparty på förskolan…

Det kom ett mejl från förskolan… I det stod att det går både löss och springmask där… Vad väljer man om man måste välja?! Pest eller kolera deluxe! Det kryper över hela kroppen bara jag tänker på det. Jag älskar inte småbarnstiden när det kommer till alla dessa parasiter och virus!

Över till trevligare saker. Nu till helgen väntar roligheter. Middag på stan, Isac ska på barnkalas, och jag har bokat in ett fotojobb. Kul! I brevlådan låg idag en foundation primer som jag beställde för ett tag sen, den är jag mycket nyfiken på. Den får testas imorgon 🙂 Spotify och Readly var på besök på jobbet, också kul! Fick en jättegullig liten högtalare med mig hem som man kan koppla till mobilen.

 

wp-image-1772225278jpg.jpg

Häromdagen ville Oliver underhålla mig på dass, haha. Barn alltså 😉

wp-image-268409506jpg.jpg

Hello music.
wp-image-538190045jpg.jpgPrimer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *