Okategoriserade

På väg hem från Solna

På väg hem

Japp, som rubriker berättar – jag sitter i skrivande stund på tåget, på väg hem från Stockholm. Varit iväg i dagarna två och haft teamdagar. Fantastiska kollegor har jag!

Vi är två team i vår del av organisationen, som gemensamt haft utvecklingsdagar. Utöver det har vi också fått möjlighet att spela Boule och äta middag. Boule är en sport som jag är hyfsat duktig i, och det är också en sport som tillåter både taktik/strategi och prat emellan. Det gillar jag!

Alltid när jag reser i jobbet längtar jag ihjäl mig efter barnen, det är det tunga med att resa tycker jag. Nu blir det härligt att få komma hem till familjen.

 

Hotellrummet, som jag knappt hann vara i denna gång…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *