Foto och Grafisk design Uncategorized

På smällen – igen!

Ja, inte jag alltså! Men Emma 😀

I tisdags möttes vi upp i Trädgårdsföreningen, en tålig Emma ställde glatt upp på mina olika förslag! Kallt som tusan var det också, men vackert! Min första gravidfotografering.

Skulle vilja visa upp alla foton jag tog typ, men jag får nog ta lite i taget eller begränsa mig. Här kommer i alla fall ett par väldigt fina foton. Bra modell, minst sagt! Och jag älskar citymiljön, fast inne i en park. Emma ville även få till en ny headerbild, så det blev det förstås. Emma hade lite idéer för en andra fotografering, med lite andra kläder bland annat, så om tid finnes så kör vi en ny shoot senare i vår.

Här kommer en liten bildbomb!

IMG_1196_header1IMG_1111_emma IMG_1049_emma

IMG_1075_emma2

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge