Uncategorized

Overall eller inte?

Jag behöver lite hjälp ?

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska köra på overall eller jacka+termobyxa till Isac denna vinter.

Maken lutar åt overall, men jag åt jacka och byxa. Isac blev fem i somras, så det känns lite som om att han är för stor för overall. Men Mikael menar på att overall är snäppet varmare än byxa och jacka. En annan fördel som jag ser med att välja tvådelat är att man inte behöver köpa en extra jacka att ha när man åker bil till exempel.

Hur gör ni med era femåringar? All input är värdefull som underlag för mitt beslutsfattande ?

One comment

  1. Overall helt klart känner jag, för det blir kallt pa vintern. Alex och Isabella till exempel har bara haft overall första aret men vara vintrar är sa milda sa overall hade blivit för mycket. Doch, hade vi bott i Sverige hade det blivit overall sa lange som möjligt 😉
    Vad gäller jacka i bilden. Jag har nog aldrig nansin lyckats övertala barnen att ha jacka i bilden. Fleece om nat, men en tjock jacka blir helt enkelt för mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge