Uncategorized

Onyttiga dagen

Idag har jag inte ätit en enda nyttig sak.

Igår hade jag min 25års-fest! Eller hur man nu skriver det på ett grammatiskt korrekt sätt. Jag vet inte. Men hur som helst har denna dag gått i seghetens tecken. Jag och Mikael fick studsa upp halv nio i morse, efter fem timmars sömn, för att bege oss till lokalen. Städning stod på schemat. Men eftersom Mikael hade varit så gullig kvällen innan och stannat kvar en timme och röjt undan det mesta kom vi relativt lindrigt undan.

Jag inledde dagen med att efter städningen sjunka ner i soffan med en bok och en stor skål ostbågar. Hälsosam frukost liksom. Klockan två kom mamma, pappa, Hans och Katarina på besök. Då drack vi kaffe och åt kladdkaka med fluff på. Till middag blev det korv och rostat bröd.

Jag tror att min kropp hatar mig efter den här helgen. Tur att jag alltid äter hälsosamt på vardagarna. Annars hade jag nog inte haft några bra kroppsliga värden att tala om.

Och just det, festen igår gick bra. Jag hann inte prata så mycket med alla som jag hade velat, men annars är jag hyfsat nöjd. Dock så måste jag säga att det är roligare att gå på fest än att ha fest. Men det är väl ganska naturligt, eftersom man som värdinna måste ha full koll på koordinering och logistik, och inte kan slappna av på samma sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *