Foto och Grafisk design

Om tid, och prioriteringar.

Min tid räcker inte till!

Här blev det lite tyst nu igen! Just nu räcker min tid inte till, och så får det vara. Jag älskar att blogga, men just nu är det mycket annat som jag vill prioritera. Min familj till exempel. Dessutom somnar jag väldigt tidigt fortfarande. Jag har ett jobb som jag lägger mycket kraft på också, och som jag vill lägga mycket kraft på. Det kanske får bli på helgerna jag lägger krut på bloggen. Det är även då jag hinner fotografera, och mitt mål med bloggen det här året är rent generellt att ha finare bilder på bloggen. Men här är jag nu i alla fall!

 

Utmaningar

Jag har haft en väldigt intressant och lärorik dag på jobbet idag, med ledarskapsutveckling bland annat. Mycket intressant och kul kommer att hända inom jobbet i april och maj månad dessutom. Jag älskar att utvecklas, och jag älskar också att anta nya utmaningar.

Något annat kul. Jag fick i början på veckan frågan om jag ville bidra med mina kunskaper inom fotografering under en Workshop, som jag givetvis tackade ja till. Det ska bli roligt! Har aldrig tidigare gjort en helt egen Workshop, men med min tidigare erfarenhet som coach och utbildare, samt min ledarerfarenhet, så tänker jag att det kommer att gå bra! 

 

Underbara vår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *