Uncategorized

Om konsten att lyssna sönder en låt

Om någon besitter denna talang så är det helt klart jag. Just nu går VNV Nation på repeat, och inte vilken låt som helst.

Lyssna här

Regnet öser ner ute och jag har nyligen stigit upp. Jag somnade halv tio igår kväll. Det var inte meningen, jag låg och läste, och skulle ”bara blunda lite”. Antar att jag behövde sova. Nästa gång jag vaknade var när Mikael kom hem. Somnade snabbt om. Jag måste bli bättre på att få mina 8 timmar på veckodagarna. Man blir ju känslomässigt rubbad när man inte får sova ordentligt. Jag blir det åtminstone. Inte undra på att man känner sig deppig och ledsen. Kroppen ligger ju på minus i sömnbanken!

Nu: Mer kaffe och läsa i min bok.
Sen
: Världskulturmuséet och en fika.

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *