Oliver

Oliver sju månader idag!

Selfie?!

Jag skriver som jag gjort så många andra gånger den 21:e – för sju månader sen hade jag värkar just nu! Sjukt nog har jag förträngt det mesta av den smärtan, men jag minns fortfarande att jag stod här hemma och grät och ångrade mig. Inte så konstigt att jag hade så ont hemma, när jag kom in och blev undersökt var jag ju helt öppen!

Idag är alltså Oliver en sju månader gammal och busig bebis. Tycker inte om att bli torkad i ansiktet, då får man onda ögat. Tycker inte heller om mat med konsistens, favoriten vad gäller barnmat är den av fabrikatet Hipps. Jag som skulle vara så redig och laga egen mat… Det försvann visst mitt i alla sjukdomar. Oliver älskar att titta på sin bror, då händer det ofta att han skrattar. Även brorsans leksaker är vansinnigt intressanta.

Oliver tar sig fram genom att krypa baklänges men tycker inte om att sitta still. Sätter man honom är snabb med att ställa sig på knäna. Sover lite knackigt om nätterna från och till, men denna natt var en bra natt utan nattmål eller andra uppvak. Vaknade klockan sex imorse och babblade glatt. Min lilla glada skrutt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *