Bröllopet Isac

Oj, oj, oj

Nu åker nerverna berg-och-dal-bana i mitt inre vill jag lova. Jag inser också hur fort tiden har gått och hur lite tid det återstår.

Vigselsamtal i kyrkan idag. I samma stund vi klev in i kyrkan kände jag mig med ens väldigt nervös. Och självklart förväntansfull. Mindre än två månader – sedan står vi där och lovar varann evig trohet. Wow.
Nu är det som sagt bråda dagar. Och jag börjar dessutom jobba om ungefär två veckor. Tiden lär verkligen rusa fram.
På tal om att rusa fram – idag var vi och träffade några av de andra mammorna och bebisarna här i Lerum. Efter en timmes promenad var det dags för fika. Isac kröp runt, hängde mot stolar och bord, stal leksaker från de andra bebisarna och var lite småvild sådär. Man märker verkligen skillnad mellan olika bebisar. Vissa bebisar sitter så lugnt och pillar med en leksak, medan Isac är överallt och ingenstans. Efter nästan tre timmar med gött snack och kaffe var det dags att bege sig mot bilen och åka hemåt. Väl hemma fick Isac middag och mamman och pappan tog sin en kopp kaffe.

4 Comments

 1. Underbart!! Det kommer gå jättefort den här sista tiden =) Speciellt om du börjar jobba… jag tycker det nyss var förra måndagen, men nu har det gått en hel vecka =) På tal om det där med bebisar 😉 Jonathan är den där som sitter o leker med sin leksak *haha* Attans att jag inte vann 😉 Bättre lycka nästa gång *ssss* Kramar

 2. Sv – haha nej det gör nog inte det;) Och det är ju lite typiskt att man ska göra det, den gången då ungen sover till 07 😉 Men jaja, som du sa, så var det gött med egentid på morgon med kaffe och dusch:)

  Ja gud, det är verkligen så himla olika mellan alla bebisar. Min tjej är som din kille, vild och massa bus:) Medans vissa av hennes kompisar är mer stilla och inte kryper eller tar sig någonstans än. Man ska ju inte jämföra, men det är “roligt” att se hur olika det kan vara liksom om du förstår hur jag menar;)

  Ja gud, snart är det dags för er! Gud vad spännande:)

 3. Å vad spännande!
  Tro tusan att det är lite pirrigt!
  O så ska du börja jobba innan.
  Vad jobbar du med?

  Tack!Ja det ska verkligen bli så skönt med en spa-helg.Jag har valt en massage samt någon “rengörnings-borstning”.Eller vad tusan det hette…ha ha ha
  Hoppas ni får en kanondag du o Isac!KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge